Ofte stillede - og ofte ikke stillede - spørgsmål

På én måde er det hele meget simpelt: mød og op og vær med!

For dem som vil have lidt facts, styr på praktiske spørgsmål eller bare er nysgerrig på, hvordan vi arbejder, så har vi lavet vores egen form for FAQ.  

Nedenfor kan du finde svar på nogen af de ofte stillede - og ofte ikke stillede - spørgsmål om Re:new.

Er der noget du ikke synes du kan finde svar på i nedenstående, så skriv til os på info@renew.dk

 

OM BAGGRUNDEN

  

HVORDAN STARTEDE DET?

Behovet for at mødes på tværs, fra et dybere sted, for at få noget og bidrage til noget der er større - er jo urgammelt.

Re:new startede som et møde mellem to forskellige mennesker, der gerne ville noget og som en tredie person inviterede på en fordybelses-rejse en ganske almindelig hverdag.

I 2012 - nogle måneder senere blev den første Re:new konference afholdt på baggrund af en masser ja'er fra folk, som genkendte det urgamle behov for at mødes.

 

HVORFOR NAVNET RE:NEW?

Navnet og logo'et leger med tre betydninger. Fornyelse, at undersøge det nye, og det at få det vigtige med fra fortiden.

 

HVAD ER FORMÅLET MED RENEW?

Mange !  

At skabe en 'fælled', hvor fornyere på tværs af sektorer, discipliner, generationer m.m mødes og sammen nygerrigt og helhjertet udforsker fremtiden og nutiden mhp. at skabe den fremtid de ønsker at se for dem selv, deres organisationer og for verden.

 

HVORMANGE DELTAGERE HAR DER I ALT VÆRET PÅ DE FOREGÅENDE KONFERENCER?

 Ca. 2000 

 

HVORFOR ER DER DIFFERENTIEREDE PRISER?

Da en del af formålet med Re:new er at få og have blik for helheden, så har det virket naturligt at lave en prisstruktur der fremmer at fornyere og ledere med forskellige økonomiske forudsætninger kan - eller ja - skal være med. Det har igennem årene gjort det muligt at have vigtige og inspirerende fornyere med som ikke har de samme økonomiske muligheder som andre. Det har fungeret og vi tror at folk anerkender værdien af den mulighed.

 

HVORFOR BRUGER I IKKE FLERE RESSOURCER PÅ MARKEDSFØRING, HJEMMESIDE ETC.?

De første år af et barns liv bruger mange af os flere ressourcer på det lange seje træk med at skifte bleer og være oppe i løbet af natten - end på om om hele resten af verden kender ens barn.

Sådan har det også været med Re:new - og selvom barnet efterhånden er nysgerrig på at møde flere legekammerater, så tager vi et skridt af gangen. Vi håber dig at du eller ved være med til at introducere til nye legekammerater eller hvis du har forstand på markedsføring, hjemmeside, sociale medier o.lign. - at du vil kontakte os med dine idéer eller muligheder for at bidrage.

 

FÅR BIDRAGSYDERNE HONORAR?

Alle bidragsyderne stiller op con amore (dvs. med hjertet - uden honorar) og bidrager på denne måde til at gøre det muligt at lave Re:new. 

Tak til alle jer som igennem årene har valgt at stille op! 

 

HVORDAN ER ØKONOMIEN?

Indtægter kommer pt. udelukkende fra salg af billetter til konferencen (og en dag måske nogen seje og modige sponsorer)?

Til halvtid projektledelse samt værtskab på dagen har der de fleste år været ca. 8.00 kr./md.

 

 

TEMA PÅ RENEW?

2021 temaet er "Et dybere møde med Vores Natur". Tidligere år har vi været på udforskning omkring bl.a. "Tillid", "Mod", "Landinsgbaner" og "Prototyper". Konferencen og grunden til vi mødes er jo større end tema'et, så hvis man af gode grunde endnu ikke har set lyset i tema'et, så er man meget velkommen alligevel og vil få masser ud af det alligevel.

 

ER DER NOGEN SOM I SÆRLIGT VIL TAKKE FOR AT HAVE FÅET ETABLERET RE:NEW? 

Ja, rigtigt mange! Alle som har deltaget, bidraget med oplæg, workshops, evalueringer, praktisk hjælp - se f.eks. her.

 

 

OM AT VÆRE MED

 

HVOR AFHOLDES RE:NEW ?

Re:new startede inde i indre by i København, senere voksede den sig ud til Bella Centeret, og 3 gange har hele Nørrebrohallens gamle remise udgjort rammen for konferencen. Fra 2021 flytter vi Re:new ud af byen! Til naturskønne Møn, for at understøtte noget af det mest unikke ved Re:new, nemlig autenciteten, lytningen, nærværet og samvær i befordrende omgivelser.

 

KAN JEG FÅ SCHOLARSHIP?

Ja, hvis du er under 30 år, så skriv til os.

 

HVORDAN KAN JEG SOM JOURNALIST FÅ ADGANG TIL RE:NEW, TALERE OG DE GODE HISTORIER?

Vi er inspireret af initiativer som Forum for konstruktiv journalistik o.lign. - der ligesom os - udforsker, hvordan vi som mennesker og fagpersoner kan tage konstruktuvt lederskab for fornyelse i vores samfund, vores organisationer og for vores eget liv og virke. Er du også nysgerrig på det, så er vi nysgerrige på at komme i kontakt med dig/jer. Skriv eller ring - se info på kontaktsiden

 

MIN MEDARBEJDERE/KOLLEGAER/CHEF OG JEG VIL GERNE VIDE, HVORDAN MIN DELTAGELSE VIL RELATERE SIG TIL DET ARBEJDE JEG LAVER?

Vi tror på og oplever at Re:new er et udsigtstårn til fremtiden - i nutiden. Det er også et godt sted at skabe nye relationer og mødes med gamle. Både du og dine kollegaer, medarbejdere eller chef vil derfor have stor gavn af du eller flere af jer deltager. 

  

HVORDAN BLIVER JEG FRIVILLIG PÅ RE:NEW?

Vi er glade for alle former for frivillig hjælp, så har du lyst til at byde ind, så skriv til os.

 

JEG SØGER EFTER ET STED AT KOMME I PRAKTIK - KAN MAN KOMME DET HOS RE:NEW?

Vi har siden startet haft mange skønne praktikanter, så ja, skriv til os.

 

SAMKØRSEL / TRANSPORT TIL MØN?

Brug Facebook gruppen til at tilbyde eller efterspørge transport.

   

KAN JEG OVERDRAGE MIN BILLET TIL EN ANDEN?

Ja, du kan videregive din plads til anden side, hvis du skulle blive forhindret. 

 

HVORDAN KOMMUNIKERER I UPDATES TIL DELTAGERE?

I særudgaver til Nyhedsbrevet Re:news får du som deltager al praktisk information direkte i mailboksen sammen med nyheder omkring Re:new.  

Vi anbefaler også at være en del af nyheds-strømmen på Facebook.

 

KAN I SIGE MERE OM ÅRET TEMA?

Ja, vi - og bidragsyderne har ret meget på hjerte omkring årets tema! Se siden her, videoer på Facebook eller kontakt os. Det må du også meget gerne gøre, hvis du har noget på hjerte eller synes der er en vigtig dimension eller person/organisation vi har glemt i forhold til årets tema.

 

KAN JEG SE VIDEO'ER FRA TIDLIGERE KONFERENCER?

Ja, på Re:news egen Vimeo kanal her

 

HVORFOR SER JEG FØRST DETTE NU ?

Vi skal opleve mange ting - og alting en første gang ;-)